D-Progress

Dialog-Progress on mobiilili sovellus koko työyhteisön vuorovaikutuksen johtamiseen. Mobiilisovelluksessa on valmiit kyselyt ja mittarit vaikuttavuuden mittaamiseen ja organisaation kyvykkyyden kehittymisen seuraamiseen. Koko henkilöstö pystyy älypuhelimella tekemään helposti uusia avauksia ja aloitteita, joiden käsittely on helppoa ja dokumentoitua.

Koko henkilöstön kehittämis- ja viestintätyökalu

D-Progress- johtamisjärjestelmän avulla annat henkilöstölle työkalun oman osaamisen ja työyhteisön kehittämiseen.
Voit kätevästi rakentaa koko organisaatiosi sisäisen viestintäjärjestelmän yhteen sovellukseen, millä tavoitat kaikki työntekijäsi tehokkaasti ja samanaikaisesti.

Vuorovaikutuksen johtamistyökalu pieniin ja suuriin yrityksiin!

Henkilöstön jatkuva kehittäminen luo perustan yrityksen menestykselle. Pienissä yrityksissä tehtävää hoitaa toimitusjohtaja monien muiden tehtävien ohella. Valmiit työkalut ja tehokas vuorovaikutuksen johtaminen D-Progress työkalulla antaa parhaan mahdollisen vastineen käytettyyn kehittämisaikaan.
Suurissa yrityksissä D-Progress antaa henkilöstövastaavalle tehokkaan työkalun hallita suuria henkilöstömääriä eri toimipisteissä ja ylläpitää koko henkilöstön jatkuvaa vuorovaikutusta.

Koko henkilöstö mukaan työyhteisön kehittämiseen!

On työyhteisö minkä kokoinen tahansa vuorovaikutuksen johtamisen kannalta olennaista on, että organisaation vuorovaikutus-suhteet on määritelty. Se tarkoittaa, että jokainen työntekijä tietää, kuka on hänen esihenkilönsä ja mihin tiimiin tai ryhmään hän kuuluu.

Investointi henkilöstön kehittämiseen

D-Progress skaalautuu organisaatiosi koon mukaan ja siten järjestelmän käyttökustannus on suhteessa aina sama. Kun rakennat vuorovaikutussuhteet organisaatiokaavioon, avaat samalla jokaiselle työntekijällesi pääsyn D-Progressiin. Työntekijäkohtainen D-Progressin käyttökustannus on alle 1 euroa / työpäivä.
Päivitetty 23.3.2022 - Tulostettava versio


E-Progress Oy


Puh +358 44 710 5340


HakoCMS
Peittaajankatu 4, 28100 Pori E-mail: jari.jarnstedt(at)e-progress.fi Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä
28100 PORI

www.e-progress.fi